Fisker Ocean Force-E: Havet i offroad-modus

Fisker Ocean Force-E: Havet i offroad-modus
Fisker Ocean Force-E: Havet i offroad-modus

Denne nye versjonen av Fiskerhavet er en av fire varianter der den elektriske SUV vil bli tilbudt for salg når den lanseres på slutten av 2021. Ocean Force-E SUV, som vil være tilgjengelig utelukkende i firehjulstrekk versjoner, vil inkludere forbedret suspensjon, og vil inneholde all-terrain hjul og dekk, ekstra belysning, et tak galleri, vinsj og et reservehjul. Sistnevnte vil bli integrert i en fronthette som er spesifikk for Force-E-modellen, som også vil huse et vannreservat som kan være nyttig for naturutflukter.

Interiøret i denne Ocean Force-E, bestående av elementer og utførelser laget i stor grad av resirkulerte materialer, vil også gjennomgå noen modifikasjoner i forhold til standard Ocean-modellen, som vil bli avduket ved presentasjonen av den første prototypen av Force-E som skal lanseres i 2021. I mellomtiden har Fisker Inc. til hensikt å fylle sin ordrebok med hæren og redningsteamene, som ville se denne Ocean Force-E som et utmerket responskjøretøy for fremtiden.

De tre andre versjonene av Ocean SUV forventes å bli avduket før utgangen av året, men det er ingen haster for Fisker Inc: produksjonen av Ocean SUV forventes ikke å starte før i slutten av 2021, med første leveranser forventet i midten av 2022.

Fiskerhavet, som ble avduket i mars i fjor av Henrik Fisker, vil være tilgjengelig i to- og firehjulstrekkversjoner, og vil ha en batteripakke på 80 kWh med en rekkevidde på ca. 482 km. Det vil være tilgjengelig fra $ 37.499 ($ 34.685).

Legg att eit svar