Fisker Ocean: klar for off-road utflukter?

Fisker Ocean: klar for off-road utflukter?
Fisker Ocean: klar for off-road utflukter?

Fisker Ocean SUV, presentert i mars i fjor av den danske designeren og entreprenøren, vil tilby elbilentusiaster en SUV utstyrt med et 80 kWh-batteri som tillater en rekkevidde på ca. 482 km, belagt med en kropp med et ganske vanlig utseende, men utstyrt med en ny California-modus (slik at ved å trykke på en knapp samtidig kan åpne de ni vinduene på kjøretøyet) , og utstyrt med innvendige elementer og utførelser laget i stor grad av resirkulerte og til og med «veganske» materialer.

Denne SUV, som ikke forventes å gå i produksjon før andre halvdel av 2021, vil være tilgjengelig fra $ 37.499 (34.685 euro) i sin grunnleggende versjon, som bør gjøre det til en seriøs konkurrent i sitt segment. Og Henrik Fisker har åpenbart ideer til å forføre andre kunder med eventyrlig ånd.

Et nytt bilde foreslått av Henrik Fisker, tilbyr å se en bakfra av Fiskerhavet forvandlet til en redningsbil. En terrengmodell med forbedret bakkeklaring, med utvidede hjulbuer, brede dekk, forsterkede kroppsstrømper og et reservehjul plassert på taket i bildet av gamle rally-raid kjøretøy. En annen versjon av fiskerhavet «Offroad» ble også designet med en desensitlage spade og en ladeboks.

Legg att eit svar