Fisker Ocean, stilig og rabatt

Fisker Ocean, stilig og rabatt
Fisker Ocean, stilig og rabatt

Designer spesielt av Aston DB9 og V8 Vantage av eldre generasjon, hadde dane Henrik Fisker lansert en bestemt bil, Karma, en ypperlig hybrid som dessverre ikke hadde forventet suksess. Plunging Fisker Automotive i konkurs, returnerte den med nye motorer under et nytt merke, Karma Automotive, og et nytt navn, Revero. Men nå fant den danske uoksiderbare et nytt merke, Fisker Inc., som vil produsere, denne gangen, en kompakt SUV (4,64 m lang) helelektrisk. Presentert som mer miljøvennlig enn noe annet kjøretøy, takket være en bred bruk av resirkulerte materialer og et «vegansk» interiør, er det utstyrt med et 80 kWh batteri som skal gi det en rekkevidde på ca 480 km.

Enda bedre, det er kledd i en kropp tilsynelatende veldig attraktiv, men ikke så original fordi den minnes Volvos produksjoner i noen få slag, og vises til en veldig interessant pris: $ 37.499 i sin grunnleggende tohjulstrekkversjon. De andre er firehjulstrekk, og den kraftigste forventes å reise 100 km/t på ca. 3 sekunder. I mellomstore, vil du finne en motor rundt 300 hk.

Produsenten annonserte også at det hadde jobbet om bord på funksjonen, med et bagasjevolum fra 566 l til 1274 l: ingenting spektakulært. Instrumenteringen er naturligvis digital (kombinert 9,8 tommer), mens en stor 16-tommers skjerm finner sted på midtkonsollen.

Fisker kunngjør at SUV-en vil starte produksjonen i slutten av 2021, og at den vil bli solgt i Europa. Det vil innovere med svært fleksibel finansiering: det er kunden som velger sin varighet av besittelse og hans kjørelengde, i stedet for å bli tilbudt faste kontrakter. Vi kan allerede bestille hans Ocean for 250 dollar i USA, men gitt kaotiske eventyr av skaperen, vil vi fortsatt være forsiktige …

Legg att eit svar