Ford Mustang Hybrid: ikke før 2022

Ford Mustang Hybrid: ikke før 2022
Ford Mustang Hybrid: ikke før 2022

Ifølge informasjon rapportert av den britiske Autocar, den blå ovale produsenten, som opprinnelig hadde planlagt å tilby denne Mustang hybrid så tidlig som i år, har faktisk endret sine planer om å prioritere lanseringen av Mustang Mach-E, sin 100% elektrisk SUV hvis første leveranser forventes på slutten av året.

Ankomsten av denne hybridversjonen av Mustang en gang med presentasjonen av en omformet versjon av Dearborns ponnibil, også forventet i 2022. Tidlige rykter har det at den nye Mustang Hybrid vil beholde sin V8 blokk, som har kraften i bakhjulene bare, og ville bære to elektriske blokker plassert på hver av forhjulene på kjøretøyet. Denne konfigurasjonen ville tillate det å ha en firehjulsdrift, mens batteripakken ville være nok til å sløyfe flere titalls kilometer i elektrisk modus alene.

Men før denne restyled versjonen kommer, Ford forventes å slippe nye versjoner av sin nåværende modell, nylig utgitt som verdens bestselgende sport coupe for femte år på rad. Vi snakker om Mustang Mach 1 som skal erstatte den amerikanske produsentens katalog, Mustang Bullitt-modellen. Ifølge innledende tilgjengelig informasjon, den nye Mach 1 ville posisjonere seg mellom GT-modellen og Shelby GT500-versjonen, og kan drives av 5.2-liters 5.2-liters V8 av GT350 (som også vil forsvinne fra Mustang portefølje), eller 460 hp V8 av Mustang Bullitt.

Legg att eit svar