Gumpert Nathalie Første utgave: med en brenselcelle

Gumpert Nathalie Første utgave: med en brenselcelle
Gumpert Nathalie Første utgave: med en brenselcelle

Gumpert Nathalie First Edition, den første versjonen som ble presentert på Geneva Motor Show 2019, drives av en elektrisk drivlinje som utvikler 544 hk (400 kW), inkludert en 15 kW brenselcelle drevet av metanol via en 65-liters tank, og støttes av et bufferbatteri.

Settet, kombinert med to to-speed synkronisertgirkasser og en firehjulsdrift, ville tillate denne Gumpert Nathalie å reise på 300 km / t i toppfart etter å ha svelget 0 til 100 km / t på 2,5 sekunder, samtidig som det tilbyr en rekkevidde på ca 800 km og en rekord «lasting» tid: det tar bare tre minutter å fylle metanol (tilgjengelig kommersielt) i reservoaret av Nathalie Gumpert.

I tillegg til sin nye drivlinje, ønsker Gumpert Nathalie også et annet innovativt element velkommen med sin delvis realiserte kropp (50%) lys biologiske materialer som lin.

500 eksemplarer av Supercar Gumpert Nathalie (inkludert «First Edition» modeller) er lovet til produksjonen, med en startpris satt til 407.000 euro. De første leveransene er planlagt til 2021.

Legg att eit svar