Hispano Suiza presenterer Carmen Boulogne

Hispano Suiza presenterer Carmen Boulogne
Hispano Suiza presenterer Carmen Boulogne

Hvis Hypercar Carmen deler sitt navn med barnebarnet til en av merkevarens medgrunnleggere, Damia Mateu i Bisa, boulogne modellen skylder sin til Hispano-Suiza chassis vellykket inngått i 1921 på George Boillot Cup, deretter organisert rundt den franske byen Boulogne. En hendelse som Hispano Suiza triumferte samme år takket være André Dubonnet (1921), og som hun vant igjen i 1922 og 1923 med Paul Bablot og Léonce Garnier.

Carmen Boulogne, utarbeidet av hispano Suizas skreddersydde avdeling basert i Barcelona, er som Carmen-modellen designet rundt et ultralett monohull-chassis i karbonfiber (195 kg), men sistnevnte er vert for her en 100% elektrisk drivlinje som tilbyr 95 hk mer for å nå 1114 hk og 1600 Nm.

Denne kraften kombinert med en vekt på 1630 kg, en stivnet dobbel trianguleringssuspensjon, et AP Racing bremsesystem og et dreiemoment vektorsystem, gjør at Carmen Boulogne trygt kan operere på 290 km /t ved topphastighet (40 km/t mer enn Carmen), og for å fullføre øvelsen på 0 til 100 km/t på mindre enn 2,6 sekunder, mens litium-ion-batteriet på 80 kWh garanterer en rekkevidde på ca 400 km med full lading.

Funksjoner som bør uklokt forføre noen kunder av merkevaren, som vil montere denne Carmen Boulogne i fem kopier belastet 1,65 millioner euro tax-free hver. Disse fem modellene vil bli med de fjorten «standard» Carmen modeller lovet for produksjon. De første kopiene av Hispano Suiza Carmen forventes ikke å bli levert før i 2022.

Legg att eit svar