Høyteknologisk konfigurator for Lotus Evija

Høyteknologisk konfigurator for Lotus Evija
Høyteknologisk konfigurator for Lotus Evija

Denne konfiguratoren, som kommer i form av en stor berøringsskjerm, og en lignende versjon som allerede har blitt sett på Mercedes-AMG (for å presentere sin Mercedes-AMG One), vil tillate eierne av Evija å velge spesifikasjonene til kjøretøyet via «realistiske foto» bilder og animasjoner ved hjelp av programvare som vanligvis brukes til etablering av videospill.

Teknologien kjent som «ray-tracing» skjult inne i denne konfiguratoren vil tilby 360-graders synspunkter av den britiske Hypercar laget i forskjellige miljøer som ligger rundt om i verden. En film med sin modell i en animert sekvens, vil endelig bli gitt til kunden når valget av hans alternativer er godkjent (en bok som inneholder de vakreste illustrasjonene av Evija vil også bli tilbudt ham når overlevering nøklene til kjøretøyet).

De første bildene av Evija fra denne helt spesielle konfiguratoren, tilbyr å se en modell installert i Lotus Design studioer basert i Hethel (merkets HQ siden 1966), og belagt med en «Atomic Red» livery forbedret med «Carbon Black» aksenter (en forhåndsvisning av «Solaris Yellow» hue er også synlig andre steder).

Lotus Evija (uttales «eh-vi-ya») avduket i London i juli i fjor er en 100% elektrisk Hypercar drevet av en powertrain utviklet i samarbeid med Williams Advanced Engineering og bestående av fire elektriske motorer, alle installert i en karbonfiber monohull chassis. Den begrensede vekten (1680 kg) og optimalisert aerodynamikk (inkludert et DRS-system), kombinert med en effekt på 2000 hk og 1700 Nm sendt til alle fire hjul, vil tillate det å spinne på 320 km / t i topp etter å ha svelget 0 til 100 km / t på mindre enn 3 sekunder.

Evija, hvorav 130 vil bli satt sammen på Hethel-området, belastes 1,7 millioner pund (1.892.160 euro) per enhet.

Legg att eit svar