Hyundai Profeti konseptet EV

Hyundai Profeti konseptet EV
Hyundai Profeti konseptet EV

Dette konseptet, utviklet i henhold til Hyundais «Sanselig Sportiness» filosofi, kommer med en avrundet silhuett, sammensatt av tomme overflater og rene volumer, og tilbyr aerodynamiske kvaliteter som har blitt uunnværlig for elektriske modeller. Denne modellen, som også har en ny lys signatur, endelig tillater Hyundai å introdusere begrepet «optimistisk futurisme».

«Vi har brakt til liv et nytt ikon som setter nye standarder i elbilsegmentet, mens du skyver Hyundais designvisjon til nye horisonter,» sa SangYup Lee, leder av Hyundai Global Design Center. «En del av denne utvidelsen tilsvarer det som kalles optimistisk futurisme, et konsept som Profeti symboliserer. Med optimistisk futurisme er målet vårt å skape en følelsesmessig forbindelse mellom mennesker og biler.

Konseptets elegante og romslige interiør passer perfekt til den autonome kjøreteknologien i kjøretøyet. I stedet for det tradisjonelle rattet, er det for eksempel to styrespaker plassert på midtkonsollen og førerens sidedør på kjøretøyet, som gir en kjent og intuitiv kjøreopplevelse. Dette miljøvennlige interiøret tilbyr også en avslappende atmosfære takket være bruk av farger og egnede materialer, og et renset miljø takket være tilstedeværelsen av «Clean Air» luftregenereringssystemet.

Noen av designelementene på dette profetikonseptet, hvis navn fremkaller retningen merkevaren vil ta i form av design i de kommende årene, bør dermed tas opp på sine fremtidige produksjoner.

Legg att eit svar