Konsept GFG Stil Bandini Dora

Konsept GFG Stil Bandini Dora
Konsept GFG Stil Bandini Dora

Den italienske håndverkeren basert i Emilia-Romagna produserte rundt 75 konkurransekjøretøy mellom 1946 og 1992, og dette GFG Style Bandini Dora konseptet tar sitt navn fra Bandini 750 Sport International Barchetta som ble designet for å delta i 1957 utgaven av Mille Miglia.

Giorgetto og Fabrizio Giugiaro foreslår med dette konseptet en to-seters kupé med skulpturerte former, med et frontskjold og sider som minner om en Lamborghini Aventador, med en Halo-inspirert frontrute utviklet for Formel 1, samt dører med «saks» åpning.

Men de mest fantastiske elementene i denne karbonfiberkroppen er de to knottene som starter på de fremre vingene på kjøretøyet, og løper opp til den bakre vingen, og støtter en flat seksjon med utsikt over modellens bakre hette.

En hette som til slutt huser en 100% elektrisk drivlinje som utvikler 544 hk (400 kW) og 680 Nm, hvis kraft sendt til alle fire hjul av kjøretøyet vil tillate kjøretøyet å spinne på 250 km / t (elektronisk begrenset hastighet) etter å ha svelget 0 til 100 km / t på bare 3,3 sekunder. 90 kWh-batteriet som driver denne motoren, skal garantere dette konseptet en rekkevidde på 450 km.

Legg att eit svar