Pininfarina Battista Anniversario: bare 5 enheter

Pininfarina Battista Anniversario: bare 5 enheter
Pininfarina Battista Anniversario: bare 5 enheter

Den kraftigste veigodkjente bilen designet og produsert i Italia, kommer i en bestemt livery som består av tre forskjellige nyanser, og har optimalisert aerodynamikk.
Fargene «Bianco Sestriere», «Grigio Antonelliano» (upublisert) og «Iconica Blu» ble brukt av Cambianos håndverkere til å lage livery av denne Battista Anniversario, farger som vil bli brukt i separate kombinasjoner på hver av de fem monterte kjøretøyene.

Pininfarina Battista Anniversario kroppen vil også være utstyrt med den nye «Furiosa» aerodynamisk pakke nå tilgjengelig på alle Battista modeller, inkludert en front splitter, sideblader og en karbonfiber diffuser. De er laget i to-tone finish på Anniversario-modellen som vil ha (utelukkende denne gangen) en bestemt bakre spoiler og andre elementer av seg selv. Denne «Furiosa»-pakken vil optimalisere kjøretøyets støtter og gi bedre stabilitet i raske kurver spesielt.

Nye, lettere, sentrale mutterfaste felger gjør det også mulig for Battista Anniversario å få 10 kg på skalaen, og deres reviderte størrelse (de bakre felgene øker fra 20 til 21 tommer) kombinert med optimaliserte dekk, vil bidra til å sikre en topphastighet på 350 km / t. Akselerasjonsytelsen til den animerte elektriske Hypercar, som tilbakekalt av en gruppe på 1900 hk og 2300 Nm, forblir den samme som den «grunnleggende» modellen med en 0 til 100 km / t skutt på mindre enn 2 sekunder, og en 0 til 300 km / t nådd på mindre enn 12 sekunder.

Legg att eit svar