Polestar Forskrift, realistisk fremtid

Polestar Forskrift, realistisk fremtid
Polestar Forskrift, realistisk fremtid

Teknisk sett er det en elektrisk som passer til batteriene mellom de fire hjulene, akselavstanden når 3,10 m. Veldig lav, det spiller eleganse uten å ekskludere en avansert aerodynamisk studie, som vist av luftavtrekket som ligger på enden av panseret. Dens funksjon er å akselerere den aerodynamiske strømmen som vil holde seg til bilen, for å forbedre flyten av bilen og dermed forbedre rekkevidden.
På snuten inkorporerer grillen, kalt SmartZone, et HD-kamera og to radarer for å fremme autonom kjøring, mens LED-projektorene på begge sider tar form av Thors hammer, bare for å huske fartøyets skandinaviske opprinnelse. Interiøret har en veldig elegant design, inspirert av det vi ser på Tesla, og består av materialer som er lette, teknologiske og har svært liten innvirkning på miljøet. For eksempel opprettes setebelegg ved hjelp av en 3D-skriver fra resirkulerte plastflasker.
Ingen tekniske data har blitt kommunisert for dette konseptet judiciously unngå frills, og som tjener fremfor alt å rydde fremtiden for Polestar, og dermed å gjøre det troverdig som et merke i seg selv.

Legg att eit svar