Renault lanserer ZITY, en bildelingstjeneste i Paris

Renault lanserer ZITY, en bildelingstjeneste i Paris
Renault lanserer ZITY, en bildelingstjeneste i Paris

Ifølge rapporten fra Departementet for økologisk overgang av september 15, 2017, 20% av innbyggerne i hovedstaden ville bruke bildeling. Et tall sannsynligvis enda høyere i dag. Selvfølgelig kjører mesteparten av ZITY-tjenesten fra et program som er lovet å være spesielt komplett og effektiv. Brukere vil kunne se på et kart til enhver tid kjøretøyene som er tilgjengelige rundt dem. Bestillingen er gjort med et klikk, og en gang foran «hans» ZOE, sjåføren blir nødt til å låse den opp der også via sin smarttelefon. For å returnere bilen, bare parkere den i et offentlig torg og låse den.

ZABILITY er først og fremst avhengig av fleksibilitet, brukeren må ta besittelse av kjøretøyet sitt uten å bekymre seg for sin endelige destinasjon eller varigheten av bruk. For dette oppstår selvfølgelig spørsmålet av ladenivået på batteriet til ZOE. Det kommuniserer i sanntid med operatørene av tjenesten. Dette vil tillate dem å stadig vurdere tilstanden til kjøretøyet og spesielt nivået av batterilading. Hvis det anses for lavt, bilen er ikke lenger tilgjengelig og teknikere kommer til å ta vare på det … for å lade den. Denne tilkoblingen gir et nøyaktig bilde av bruken av den utplasserte flåten av kjøretøy. Denne informasjonen, kombinert med spesialutviklede algoritmer, gjør det mulig for brukere å bli forventet av for eksempel å tilby en fornuftig posisjonering av ZOEs ved å forutse behovene.

ZITY kunngjør innføringen av flere tariffer som, kombinert med fravær av registrering og abonnementsavgifter, bør gjøre dette tilbudet et spesielt konkurransedyktig valg. Flere priser tilbys: per minutt, på tidspakken (4 timer, 8 am og 24 timer) eller i tidkreditter som en del av abonnementet på pakker. Hvis du har i bruk trenger å parkere bilen i noen minutter, vil kostnaden for leien bli trukket til en fortrinnsrett kostnad: dette er Stand-by alternativet. ZITY kunne raskt bli tilbudt i andre europeiske byer, renault og Ferrovial ikke maskere sin ambisjon om å gjøre ZITY den internasjonale benchmark innen bildeling.

Legg att eit svar