Snart en elektrisk Alfa Romeo Spider på Garage Italia?

Snart en elektrisk Alfa Romeo Spider på Garage Italia?
Snart en elektrisk Alfa Romeo Spider på Garage Italia?

Den milanesiske strukturen ledet av Lapo Elkann og plassert i krysset mellom verdener av mote, design og bilindustrien, har allerede tilbudt oss i de siste to moderne og elektrifiserte nytolkninger av kjente modeller, med Fiat 500 Jolly og Panda 4×4 som danner sin Icon-e-serie.

I dag Garage Italia tilbyr oss bilder av hva som kan være sin tredje modell «Restomod» rent elektrisk, med denne Garage Italia Duetto Icon-e utviklet på grunnlag av fjerde generasjon Alfa Romeo Spider fordi, det er forklart på Milano-siden, «vi ønsker ikke å spille med klassikerne».

For nå eksisterer kjøretøyet bare i form av skisser, men studiene er lovende. Linjene til den opprinnelige Alfa Romeo Spider har her blitt betydelig redesignet, sin lette signatur omarbeidet via bruk av LED-teknologi, og kjøretøyet har også blitt kilt med fem-spisse felger i en gullfinish. Kanskje det mest attraktive aspektet av kjøretøyet, er imidlertid det gjennomsiktige uttrekkbare taket, som forsterker sin «retro» side.

På dette stadiet den italienske design studio ennå ikke fremkalle mekanikk innebygd under kroppen av denne Garage Italia Duetto Icon-e, men man kan forestille seg en powertrain ligner på 500 Jolly som garanterer en rekkevidde på ca 120 km.

Legg att eit svar