VW Touareg R: første hybrid R plug-in modell

VW Touareg R: første hybrid R plug-in modell
VW Touareg R: første hybrid R plug-in modell

VW Touareg R kombinerer ytelse og effektivitet med denne hybridplug-in-gruppen bygget rundt en 340 hk 3,0-liters TSI V6-blokk med en elektrisk motor som utvikler 136 hk (100 kW), drevet av et 14,1 kWh litium-ion-batteri. Til sammenligning er den kraftigste Touareg-modellen som for tiden er tilgjengelig, drevet av en 421 hk V8 TDI.

En 8-trinns Tiptronic automatisk girkasse og 4Motion-teknologi (tilgjengelig standard på alle Touareg-modeller) er også til stede på denne «R»-versjonen, som vil reise i 250 km / t i toppfart (elektronisk begrenset hastighet).

Firehjulsdrift og 700 Nm-dreiemoment et tillegg vil også gjøre det mulig for VW Touareg R å slepe belastninger på opptil 3,5 tonn, med Trailer Assist-funksjonen som forenkler hitch-håndteringen for første gang på Touareg. Den helelektriske modusen (E-MODE) foreslått via denne Touareg R, vil endelig være i drift opp til 140 km / t, hastighet utover som den termiske motoren automatisk vil ta over den elektriske blokken.

Estetisk denne VW Touareg vil være gjenkjennelig av sine spesifikke merker, sin karakteristiske grille grille, dens kroppsdeler i svart finish eller sine 20-tommers Braga felger (21-tommers og 22-tommers Estoril modeller er tilgjengelig som et alternativ), interiøret i kjøretøyet innbydende spesielt, svart skinn ferdig forbedret med «Crystal Grey» søm.

VW Touareg R er den tredje plug-in hybridmodellen i Volkswagens europeiske utvalg, etter Golf- og Passat-modellene. Det er den første firehjulstrekkmodellen i produsentens PHEV-serie, og inkluderer T-Roc R- og T-Roc Cabriolet R-modellene i «R»-serien. Det vil bli markedsført før utgangen av året til en pris som ennå ikke er annonsert.

Legg att eit svar